Beatport er vært for en 24-timers livestream for mental sundhed med Kaskade, Boys Noize & More

Beatport er vært for en 24-timers livestream for mental sundhed med Kaskade, Boys Noize & More

Den globale pandemi har bestemt belastet vores kollektive mentale sundhed, og dansemusikindustrien er ingen undtagelse.

På lørdag gør Beatport noget ved det ved at være vært for en 24-timers livestream, der vil løse problemer relateret til mental sundhed og velvære. Med titlen When the Music Stops: #YouAreNotAlone, vil arrangementet indeholde den vedvarende mentale sundhedssalve – musik – via forestillinger fra Boys Noize, Kaskade, Junior Sanchez, technos kongepar Ida Engberg og Adam Beyer, Scuba og mange flere.

Derudover vil dagsværdien af liveindhold indeholde pædagogiske wellness-samtaler om emner lige fra depression, produktivitet under pandemien, hvordan man kan sove og trække vejret bedre og andre emner, der er relevante for dansemusikfællesskabet og for mennesker generelt. Når musikstoppene sker på Beatports Twitch-kanal, der starter kl. PT lørdag den 7. november.

Blog