Radius Founder samarbejder med Chicago Music Veterans om at lancere Auris Presents

Radius Founder samarbejder med Chicago Music Veterans om at lancere Auris Presents

Ledet af veteranpromotoren Nick Karounos vil gruppen administrere Radius, Prysm og konsultere for Spring Awakening Festival
Et af Nordamerikas største musikmarkeder har en ny indie-promotor, der samler en forskellig gruppe professionelle til koncerter, specielle begivenheder og festivaler. Auris Presents ledes af veteranlokalet og nattelivsejeren / operatøren Nick Karounos med partnere Stuart Hackley, der er grundlægger af det nationale eventfirma Loud Crowd, John Curley fra dans og elektronisk promotor Paradigm Presents og Joe Quade fra BAM Creates.

Karounos var tidligere rektor og administrerende partner for React Presents, en af ​​Nordamerikas største dansemusikpromotor og operatører af ikoniske Chicago-spillesteder som The Mid. I 2016 blev React Presents solgt til SFX og ejes nu af LiveXLive. Karounos forlod LiveStyle, det firma, der kom ud af SFX-konkursen, i januar 2018, men konsulterer stadig om Spring Awakening, den langvarige elektroniske dansemusikfestival oprettet af React Presents i 2006.

”Auris er virkelig multi-genre og over hele linjen, men der vil helt sikkert være fokus på den elektroniske side,” forklarer Karounos.

Blog